Бившата моделка Цеци Красимирова и мъжът й - мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещнаха поотделно

...
Бившата моделка Цеци Красимирова и мъжът й - мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещнаха поотделно
Коментари Харесай

Цеци Красимирова и мъжът й посрещнаха Нова година разделени

Бившата моделка Цеци Красимирова и мъжът й - мултимилионерът Майкьл Струмейтис, посрещнаха поотделно 2022 година. Причината обаче не е раздор в връзките им и иден бракоразвод, а е напълно прозаична. Цеци се прибра в София за две седмици и отпразнува в домашна атмосфера Новата година в компанията на сестра си Даниела и щерка си Джудит, а мъжът й пък е по значими бизнес каузи в Америка и нямаше по какъв начин да лети до България.

Цеци ще откри време и за зимна отмора в Боровец, където ще се отдаде на едно от обичаните си занимания - карането на ски. Веднага по-късно Майкъл ще я заведе на първокласна екзотична отмора в отдалечен Тайланд. Семейството ще отседне в безценен петзвезден комплекс на Пукет и ще се наслаждения на всички капризи, които предлага островът.

С тях обаче няма да пътува щерка й Джудит, която се раздели с испанското си гадже и в този момент е погълната от учене и работа. Тя към този момент втора година работи в компанията на Майкъл, където дава отговор за продажбите, а майка й ръководи новооткрития цех за произвеждане на органични торове и индийски коноп за медицински цели в Испания.

Цеца е опора на мъжа си в бизнес империята му и двамата стъпиха на нови пазари през предходната година, измежду които Македония и някои азиатски страни. Заради бизнеса си обаче Струмейтис постоянно лети до Съединени американски щати. Двамата живеят в първокласно имение в един от най-скъпите квартали на каталунската столица, написа " Галерия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР